Inloggen mijn CV

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
No Title
cv: 3776

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.

Functie: Projektleiter SAP, EAI, Oracle Apps
Beschikbaar in overleg
Zoekt: opdracht
Opleiding:

Capgemini: Workshop Informatie-analyse (2005)Business Objects Advanced Designer (2004)Oracle ontwikkelaar (2001)Van maart tot augustus 2001 opleiding tot Oracle ontwikkelaar bij Richter Fastlane te Maarssen. In deze opleiding werd aandacht besteed aan: SQL, PL/SQL, DBA, Reports, Forms en Designer. Gewerkt werd met Oracle 8i, Developer 2000 en Designer 2000.Microsoft Certified Professional (1995)Management voor non-profit organisaties ISW (1987-'88)Opleiding directiesecretaresse (1980-'81)HAVO (1975-'76)Atheneum A (1970-'74)

Vakkennis:

Uitstekende communicatieve vaardigheden. Kan goed organiseren en mensen motiveren.Sterk gericht op resultaat.Uitstekend analytische vermogen.Ben in staat complexe zaken helder en zakelijk te beschrijven.Kan me goed inleven in de wensen en verlangens van de eindgebruiker.

Engels - uitstekend: in woord en schriftDuits - redelijk: conversatie

Ervaring:

Van februari 2003 tot januari 2006 werkzaam bij de Bloemenveiling Aalsmeer.
Ontwikkelen en onderhouden van Business Objects universes in de Designer module. Universes gebaseerd op Oracle, MS Sql, Sybase 12.5 en Sybase IQ databases.Ontwikkelen en onderhouden van BO rapportages gebaseerd op een grote verscheidenheid aan universes. Het gaat hierbij zowel om universes op applicatiedatabases, als om universes op datamarts speciaal ingericht voor rapportage doeleinden.Beheer van de BO omgeving, zoals het aanmaken van users en connecties, via module Supervisor.Opleveren van rapporten en universes in de ontwikkelstraat.Schedulen van BO rapportages, ook door middel van Visual Basic scripts, in Broadcast Agent.Documenteren van universes en rapporten.Derdelijns ondersteuning van eindgebruikers.Gewerkt werd met Business Objects, Designer en Supervisor versie 5.1.x en Broadcast Agent versie 5.5.?Technisch Applicatiebeheer Augeo, een tool voor project portfolio management.Inrichten batches in de Jobserver en meldingen in de AlertManager.Beheren van AlertManager, Jobserver, MyAugeo (de webapplicatie ten behoeve van tijdregistratie) en Central.Redelijke functionele kennis van Central.De door Augeo ontwikkelde Business Objects universe op de door hen ingerichte datamart is zeer goed bekend.Gewerkt werd met Augeo versie 5.1.x en 5.2.x.


Van september 2001 tot januari 2003 werkzaam bij Ordina Sociale Zekerheid te Zeist.
Opstellen Service Level Rapportages met behulp van Business Objects.Onderhouden van universes, met name HP OpenView Servicedesk (ITSM).Deelname project NORM, een versie- en beheerprogramma voor de Oracle omgeving.Organiseren, plannen en doceren van korte, informatieve cursussen met mede als doel het programma positief te promoten. Instellen gebruikersforum en opstellen FAQ en gebruikershandleiding.


Van 1991 tot 2001 zelfstandig werkzaam.
Als freelancer verzorgde ik trainingen en gebruikersondersteuning, schreef cursus- en instructiemateriaal. Dit voor zowel standaard als bedrijfsspecifieke software.Juni 2000 - maart 2001ABN AMRO, schrijven readers nieuwe internetsite en nieuw betalingsprogramma, verschillende gebruikersapplicaties. Gebruikers hierin trainenZo zijn er sinds 1991 verschillende grote en kleine projecten zelfstandig uitgevoerd voor wat betreft planning en organisatie.Daarnaast heb ik voor verschillende opleidingsinstituten, met name Compu'Train, cursussen verzorgd en cursusmateriaal geschreven.

cv: 3776

  Reageer per email op dit CV.
  Bel ons direct voor bemiddeling.


vrijdag, 21-06-2024, 16:52:05